Wat is er in de omgeving van Sunrise Holidays Resort allemaal te doen?

Sunrise Holidays Resort ligt direct gelegen aan het strand op slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Hurghada. De directe omgeving van het hotel is rustig. Het resort is gelegen aan de Corniche Road in het hart van Hurghada, hierdoor loop je zo het centrum van de stad in.

Vanaf de internationale luchthaven van Hurghada is het slechts 15 minuten rijden om bij het hotel te komen, de vakantie kan dus direct beginnen! Gelegen direct naast het hotel bevindt zich een professionele duikschool waar je kan leren duiken en snorkelen.

Hoewel veel mensen Hurghada zien als een echte strandvakantie zijn er ook veel excursies te boeken! Wij hebben de top 3 meest geboekte excursies in Hurghada onderaan de pagina voor je op een rijtje gezet.

Weergave 1-

12

van 4 resultaten

Quad Rijden Hurghada excursies Hurghada
Quad Rijden Excursie

Voor het echte spektakel moet je de woestijn eens per quad verkennen! Met hoge snelheden rijd je door de hoge duinen naar het achterland. Er is een Nederlandstalige tour-gids aanwezig, dit dien je wel apart aan te geven om er zeker van te zijn.

Tijdens deze paar uur durende quad-safari leer je hoe je controle krijgt over de quad. Je neemt een pauze in een bedoeïenen dorp waar je kunt bijkomen met zwarte thee en een kamelenrit.

» Ticket Quad rijden

Giftun eilanden excursie Hurghada
Excursie Giftun Eilanden

Een excursie naar de Giftun Eilanden vlakbij Hurghada is een van de meest geboekte excursies in heel Egypte. De Giftun Eilanden staan bekend om zijn schitterende koraalriffen, de snorkelmogelijkheden en natuurlijk het turquoise blauwe water waar je de vissen met het blote oog kunt spotten.

Naast het snorkelen is de kans groot dat je onderweg dolfijnen zult spotten. De dolfijnen leven namelijk in dit gebied en worden regelmatig gespot tijdens een excursie naar de Giftun Eilanden. Vanaf slechts €20,- per persoon kun je al een excursie naar de Giftun Eilanden boeken.

» Ticket + transfer naar giftun eilanden

de vallei der koningen in luxor Luxor
Excursie Vallei Der Koningen

Ontdek de eeuwenoude geschiedenis van Egypte door een excursie te boeken naar de Vallei der Koningen vlakbij Luxor. Zoals de naam al zegt is het een vallei waar je de graftombes van farao’s uit het oude Egypte kunt bezoeken. Onder andere de graftombe van de beroemde farao Toetanchamon is er te vinden.

De reden dat de farao’s in deze vallei zijn begraven is omdat er later in de tijd steeds meer grafrovers de graven kwamen leeg halen. De kostbare spullen die in de graven lagen opgeslagen diende te farao’s te helpen overleven in het hiernamaals. Bij het boeken van deze excursie wordt je bij het hotel opgehaald en weer afgezet.

» Ticket + transfer naar Vallei der Koningen

Hurghada haven Hurghada
Hurghada

Wil je ook nog iets meekrijgen van de cultuur in Egypte? Bezoek dan het oude centrum van Hurghada genaamd Dahar. Hier loop je tussen de locals en ontdek je het oude Egypte. Je vind er voornamelijk grote bazaars waar je leuke souveniertjes kunt kopen. Leuk feitje: Het leven komt pas in de avond hier op gang en daarom is het er ‘s avonds veel drukker dan overdag.

Naast het oude gedeelte van de stad kun je natuurlijk ook het nieuwe gedeelte bezoeken. Loop langs de talloze winkeltjes over de boulevard naar de moderne haven van Hurghada. Hier bevindt zich een van de beste restaurants van heel Egypte en dat is ook een van de redenen dat veel toeristen hier een hapje willen eten. Heb je zin om een avondje te stappen? Bezoek dan de trendy clubs en bars van Hurghada, hier zul je veel toeristen uit andere hotels treffen. Meer weten over wat er allemaal te doen is in Hurghada? Bekijk eens de onderstaande Nederlandse website over Hurghada!

Nederlandse website Hurghada